istanbul Özel Dedektif


2012 yılının başlarında İstanbul merkezli kurulan şirketimiz son teknoloji cihazları ve uzman kadrosu ile Türkiye de ki saygın dedektiflik şirketleri arasında yer almaktadır. Şirketimiz İstanbul merkezli olup istenildiği takdirde tüm Türkiye genelinde hizmet verebilecek uzman Ekibe ve iletişim ağına sahiptir.


By Özel Dedektiflik hizmetleri almış olduğu her hizmeti başarıyla ve  memnuniyet ile birlikte siz değerli
dostlarımıza kaliteli hizmet vermekten onur duymaktadır. By Dedektiflik kurulduğu günden itibaren dedektiflik ve Özel Dedektiflik alanında uzman kadroya sahip olan şirketimiz;

Eş takibi, öğrenci takibi, boşanma Ve velayet davaları, evlilik öncesi araştırma, icra ve adres tespiti , marka sahteciliği, personel araştırması, yardımcı personel araştırması gibi hizmet verdiğimiz müracat edenlere sonuç garantili hizmet vermektedir.

Şirketimizin genel prensipleri güvenilirlik, memnuniyet, aldığı hizmetleri kısa sürede sonuçlandırma ve uygun fiyat politikası olmuştur. Özel dedektiflikte başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan By Dedektiflik gösterdiğiniz ilgi Ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir..

özel dedektif ücretlerimiz için lütfen bizimle ilgili telefonlardan iletişime geçiniz.

Ögrenci takibi



      Sevgili anne ve babalar günümüz Türkiyesin de ve içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar da çocuk okutmanın ne kadar zor ve meşakkatli olduğunu bilmekteyiz. By Dedektiflik olarak en kıymetli varlıklarımız evlatlarımızın geleceğe yönelik atacağı adımlarda siz değerli anne ve babablarımıza yardımcı olmak isteriz.

   Sizlerin de bildiği gibi yazılı ve görsel basında ilk öğretim çağına kadar inen narkotik olaylar, alkol, sigara, hırsızlık, ve cinsel suçlar gibi tehlikeler evlatlarımızı beklemektedir. bu noktada Dedektiflik şirketlerinden yardım almanız gerekebilir.

By Dedektiflik olarak evlatlarımızın toplum içinde saygın bir yere gelebilmesi için endişelendiğiniz konularda uzman ve deneyimli ekibimiz ile çocuklarınızın attığı her adımı okul içinde ve okul dışında geçirdiği zaman zarfında çocuklarınızı gözlemleyip kimlerle arkadaşlık yaptığını, nerelere takıldığını kötü alışkanlıkları olup olmadığını sizler için ekibiz ile araştırıp aklınızdaki tüm soru işaretlerine son verelim.


Şirket Araştırması




Türkiye deki iş dünyasında mali suç ve yolsuzluklarda büyük bir patlama yaşanmakta.Ortaklık kurmak istediğiniz firma ile anlaşma yapmadan önce konusunda uzman kişilerden yardım almak gerekebilir. Bizlerde bu hususta şirketlerin ortaklık kuracak olduğu şirket Ve firmaların ticari geçmişiyle ilgili tüm bilgileri sizler için araştırma yapmaktayız.

Alacaklısı olduğunuz şirket , firma , bayi , ve acentelere ulaşamama gibi bir durum söz konusu olduğunda alacaklı olduğunuz şahısların adreslerini veya yeni bir firma ile faaliyet gösteriyorlarsa adreslerine, mal varlıkları ve ihtiyacınıza yarayabilecek tüm evrakları yasal yollardan elde edip sizlere sunuyoruz.

Her iki şirketten biri, kendi çalışanları ve ortaklarıtarafından dolandırılıyor.

İş dünyasında mali suç ve yolsuzluklar son dönemde yükseliş göstermekte. rakamlar, özellikle şirket içi dolandırıcılığın son üç yılda tüm dünya genelinde %71 arttığına işaret etmekte. Araştırmalara göre ise her iki şirketten biri, kendi çalışanları tarafından dolandırılmakta. Buna zimmete para geçirme, hırsızlık, rüşvet, kara para aklama, yetkiyi kötüye kullanma,dolandırıcılık ve yanlış bilgi paylaşımıyla çıkar sağlama gibi yolsuzluklar da dahil. Bu yolsuzluklara maruz kalmamak için By Dedektiflik çalışanları en ince ayrıntısına kadar araştırmalarını sizler için yapmaktadır.

Şirketlerde yolsuzluğu önlemek için ne yapmalı?

* İşe alırken öz geçmişleri çok iyi kontrol edin. İstatistikler, öz geçmişlerin yüzde 25’inin 3 yalan içerdiğini ortaya koyuyor. Türkiye’de en sık karşılaşılan yalan ise, mezun olunan okul ya da alınan eğitimle ilgili oluyor.

* Ne kadar yüksek bir pozisyona eleman alıyorsanız, geçmişini o kadar detaylı araştırın. Çok sayıda referansa başvurun.

* Çalışanınıza tüm iş sürecini tek başına tamamlayacağı şekilde yetkilendirmeyin. Yetkiyi birkaç kişi arasında paylaştırın. Bu sayede çalışanların yaptıklarının diğerleri tarafından da kontrol edilmesini sağlayabilirsiniz.

* Bir çalışanınızın yolsuzluk yaptığı anlaşıldığında şirketinizden uzaklaştırın. Bu hem diğer çalışanlara, hem de müşteri, tedarikçi ve yatırımcılarınıza yolsuzluk konusunda tolerans göstermeyeceğinizi gösterir.

* Profesyonel yardım alıp şirketinizin 3’üncü bir tarafça denetlenmesini sağlayın. Yolsuzluk henüz büyük boyutlara varmadan bir denetim şirketini kuruluşunuzu kontrol etmesi için görevlendirin.