Eş Takibi



Günümüz şartlarında en fazla talep gören hizmetlerimizden biri de Eş takibi , aldatılma ve ihanet tespitidir.
Bu gibi durumlarda By Dedektiflik çalışanları konusunda uzman ekibi ile Eş takibi hizmetinde yapacağı çok titiz araştırmalar neticesinde eşinizin sizden ayrı geçirdiği saat dilimleri içerisinde kimler ile görüştüğünü, nerede olduğunu, ne yaptığını ekibimizin yapacağı çok titiz araştırma sonucu kafanızdaki soru işaretlerini netleştirebilirsiniz.

   Bugüne kadar vermiş olduğumuz Eş takibi ve ihanet tespiti araştırmalarında edindiğimiz tecrübeler ve uzman kadromuz ile %100 lere varan başarılar elde etmekteyiz. Kadromuzda bulunan her arkadaşımız kendi alanlarında profosyonel olup yapılacak Eş takibinde hataya ve yaşanabilecek en ufak aksaklığa meyil vermeden detaylı bir şekilde incelemelerini yaparak kesin sonuca ulaşırlar. Elde edilmiş olan delil niteliğindeki fotoğraf, video  ve belgeler doğruluğu kontrol edildikten sonra sizlere hizmet süresi bitiminde sunulmaktadır. Doğruluğu kanıtlanan aldatılma olaylarında elde edilmiş olan belgeler mahkeme süresi boyunca mahkemeyi kazan
manıza ve net sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır.
    
   Özel Dedektiflik şirketimize ulaşmanız sonucunda, Eş takibi hizmetimizi almadan önce sizinle takip aşaması hakkında yapacağımız bilgi alışverişinden sonra Eş takibi başlamış olacaktır. Aldatılma şüphesinin içinizi kemirmesine izin vermeyin. Gerçekleri öğrenmek en Doğal hakkınızdır...Şüphelerinize çözüm için özel dedektiflik şirketimizi çekinmeden 7/24 danışabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.

    By Dedektiflik çalışanları gizlilik ilkelerini benimsemiş ekip arkadaşlarından oluşmaktadır.özel yaşantınıza dair bilgileriniz kesinlikle üçüncü şahıslar ile paylaşılmamaktadır. Bizden hizmet alan kişilerin güvenini kazanmak ve  çözüme kısa sürede ulaşmak genel prensibimizdir.


 Diğer hizmetlerimizde olduğu gibi Eş takibi hizmetinde başvuruda bulunanların ve şirketimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için karşılıklı sözleşmeye dayalı olarak yapılmaktadır.

   Eş Takibi ücretimiz karşılıklı görüşmede belirlenmektedir ücret belirlendikten sonra %40 ı peşin geriye kalan tutarı hizmet bitiminde alınmaktadır.

ÖNEMLİ HATIRLATMA :  Banka Hesap Bilgileri , Telefon Ve Mesaj Kayıtları Ve Diğer Tüm Kanuna Aykırı İsteklerinize Yanıt Verilmemektedir.