istanbul Özel Dedektif


2012 yılının başlarında İstanbul merkezli kurulan şirketimiz son teknoloji cihazları ve uzman kadrosu ile Türkiye de ki saygın dedektiflik şirketleri arasında yer almaktadır. Şirketimiz İstanbul merkezli olup istenildiği takdirde tüm Türkiye genelinde hizmet verebilecek uzman Ekibe ve iletişim ağına sahiptir.


By Özel Dedektiflik hizmetleri almış olduğu her hizmeti başarıyla ve  memnuniyet ile birlikte siz değerli
dostlarımıza kaliteli hizmet vermekten onur duymaktadır. By Dedektiflik kurulduğu günden itibaren dedektiflik ve Özel Dedektiflik alanında uzman kadroya sahip olan şirketimiz;

Eş takibi, öğrenci takibi, boşanma Ve velayet davaları, evlilik öncesi araştırma, icra ve adres tespiti , marka sahteciliği, personel araştırması, yardımcı personel araştırması gibi hizmet verdiğimiz müracat edenlere sonuç garantili hizmet vermektedir.

Şirketimizin genel prensipleri güvenilirlik, memnuniyet, aldığı hizmetleri kısa sürede sonuçlandırma ve uygun fiyat politikası olmuştur. Özel dedektiflikte başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan By Dedektiflik gösterdiğiniz ilgi Ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir..

özel dedektif ücretlerimiz için lütfen bizimle ilgili telefonlardan iletişime geçiniz.